Plass og komfort

Det er begrenset med plass og vi kan ikke si at dette er en bil som egner seg for de store persontransportene.

Publisert
Sist oppdatert

C2 er bare 3,67 meter lang og det er begrenset hva man får plass til på så lite lengde. En Yaris er faktisk enda kortere, men virker større på grunn av høyden. Mini er også kortere, og virker enda mindre på grunn av at den er lav. Undertegnende med nesten to meter kropp har ikke en gang vært i baksetet av frykt for å bli sittende fast bak der, men kontorets vevreste kvinne påstod at det faktisk var plass til en person i hvert sete.

Romslig foran

Vi sitter godt foran, og setene passer godt til bilens lynne. De holder oss godt på plass og ikke minst er de kule og se på. Her er det både sort og rødt stoff og i tillegg er det pyntet opp med litt netting. Dette sammen med tøft girsystem og spesielle instrumenter, gjør førerplassen til noe helt eget. Takket være gode justeringsmuligheter av rattet finner vi en god sitteposisjon, men seteryggen kan ikke justeres så rett som vi kunne ønske oss. Både benplass og takhøyde er mer enn tilfredsstillende.

Vi har litt problemer med å rekke knappene for vindusheisen som sitter foran girspaken i stedet for lett tilgjengelig i døren.

Bagasje eller passasjerer

Baksetet har vi sagt litt om, og i tillegg til at det rommer to ikke altfor store personer, har det en lur funksjon som gjør at du enten kan få to sitteplasser eller et stort bagasjerom. Seteryggene på baksetene kan felles ned, men er ikke det nok kan også hele setet vippes fremover mot seteryggen på forsetene. Det er ikke tungt å løfte setene frem siden bevegelsen blir assistert av en sylinder. Med fire mennesker i bilen blir bagasjerommet ekstremt lite. Det rommer kun 166 liter målt til taket med setene i bakerste posisjon. Når du skal åpne bagasjerommet åpner du først øvre del av luken og etter det kan du slå ned en lem. Gulvet er lavere enn åpningen og generer en stor terskel du må over for å få ting ut og inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer