Plass og komfort

Det er begrenset med plass og vi kan ikke si at dette er en bil som egner seg for de store persontransportene.

Publisert
Sist oppdatert

C2 er bare 3,67 meter lang og det er begrenset hva man får plass til på så lite lengde. En Yaris er faktisk enda kortere, men virker større på grunn av høyden. Mini er også kortere, og virker enda mindre på grunn av at den er lav. Undertegnende med nesten to meter kropp har ikke en gang vært i baksetet av frykt for å bli sittende fast bak der, men kontorets vevreste kvinne påstod at det faktisk var plass til en person i hvert sete.

Romslig foran

Vi sitter godt foran, og setene passer godt til bilens lynne. De holder oss godt på plass og ikke minst er de kule og se på. Her er det både sort og rødt stoff og i tillegg er det pyntet opp med litt netting. Dette sammen med tøft girsystem og spesielle instrumenter, gjør førerplassen til noe helt eget. Takket være gode justeringsmuligheter av rattet finner vi en god sitteposisjon, men seteryggen kan ikke justeres så rett som vi kunne ønske oss. Både benplass og takhøyde er mer enn tilfredsstillende.

Vi har litt problemer med å rekke knappene for vindusheisen som sitter foran girspaken i stedet for lett tilgjengelig i døren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer