Plass og komfort

911 er en luksusbil i tillegg til at den er sportslig. Her finner du det meste av alt det ustyret du kan tenke deg, og litt til.

Plass og komfort
Publisert
Sist oppdatert

Grunnlaget for ordene "litt til" er den morsomme knappen som gjør at du kan velge nivået på motorlyd. Dette har vi diskutert med representanter fra andre bilfabrikker som enten har valgt lite lyd elle mye lyd. Nå vet vi at det er mulig å få lyd etter hvilket humør du er i.

Sportslig

Det meste i kupeen er trukket i svart skinn og det gir et ekslusivt og sportslig inntrykk. Imidlertid er det litt å gå på når det gjelder finishen på kupeen. Det knirker og knaker litt. Vi fant for eksempel ut at lokket på askebegeret ristet på et visst turtall. En stump med teip ordnet det lett, men det burde ikke være nødvendig å finne slikt en såpass kostbar bil. Bortsett fra dette er kupeen et nydelig skue og håndverket virker godt gjennomført.

Sitteposisjonen er sportslig, men rommer greit en snaut tometers mann. Vår bil hadde soltak og takhøyden krymper litt på grunn av det, men det gikk bra likevel. Setene ser skikkelig fine ut og gir sidestøtte i korsryggen, men setene er litt smale oppover mot hodestøtten. Mye av skulderbladene blir faktisk hengende på utsiden av ryggstøtten. Vi mener bilen er kvalifisert for noen dypere bøtteseter og det finnes i utstyrskatalogen til Porsche. Rattet er godt å holde i, men kan dessverre ikke justeres i høyden. Det er litt synd, men det ligger godt i hendene og det er forholdsvis enkelt å betjene girknappene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer