Plass og komfort

God plass men mindre enn konkurrentene, og komfort utover det normale er hva innsiden til RX300 har å by på.

Publisert
Sist oppdatert

Kun tilmålte mengder eksoslyd slipper inn i kupeen, generelt er tilværelsen preget av stillhet inntil du begynner å fikle med musikkanlegget som leverer lyd fra 11 høytalere.

Hel luksus

Med den nye utgaven av RX300 er luksusfølelsen mer helhetlig enn noen gang tidligere. Løsningene som er valgt er gjennomførte, og materialvalg er av det eksklusive slaget. Det tidligere omtalte gjenskinnet fra dashbordet er ikke på grunn av stusselig plastkvalitet, men fordi materialet er litt for blankt.

Hånd i hånd med det eksklusive går praktiske løsninger. Det er funnet plass til et trau for matposene bakerst i lasteromsgulvet der det ikke vil skape varige luktproblemer om lettmelken går lekk. Funksjonelt er for eksempelen snerten åpningsmekanisme av oppbevaringsrommet mellom forsetene.

Sittekomfort for alle

Særlig baksetene imponerer i RX300. De kan justeres i lengderetningen, og også ryggvinkelen kan justeres. Ryggvinkelen må riktignok justeres før man setter seg inn, men det viktigste er at søvnige passasjerer får økt komforten betydelig. Midtplassen er preget av å være skalkeskjul for en real armlenekonsoll med oppbevaringsrom og koppholdere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer