Plass og komfort

Renault Grand Espace byr på masser av plass, et lekkert interiør og originale løsninger. Den nøkkelfrie løsninger er avhengighetsskapende.

Publisert
Sist oppdatert

Nøkkelfrie løsninger er ikke lenger forbeholdt de rikeste, for eksempel leveres nå Nissan Micra med en såkalt intelligent nøkkel som du slipper å ta ut av lommen eller vesken. Renaults nøkkelkort er enda bedre enn Nissan-løsningen, ja systemet er faktisk perfekt. Døren åpnes automatisk når man tar tak i håndtaket, motoren startes og kuttes ved å trykke på en knapp og bilen låser seg automatisk når du forlater bilen med nøkkelen i lommen. Vi opplevde et dypt savn etter Renaults såkalte Hands Free-kort etter å ha levert vår test-Espace.

Spesielle løsninger

Vi trivdes også svært godt med Espace-interiøret, til tross for at dette er helt spesielt. For eksempel betjenes klimaanlegget via et sirkulært panel i førerdøren. Fartsholderen betjenes via rattet og radioen, som kan skjules bak et panel, styres via en egen hendel under vindusviskerhendelen. Det tradisjonelle knappeprydede dashbordet er dermed forsvunnet, til fordel for store, rene flater.

De sentralt plasserte digitale instrumentene befinner seg nesten helt fremme ved frontruten, men er likevel lett lesbare, kanskje med unntak av turtelleren. Instrumenthuset omfatter blant annet en svært funksjonsmettet kjørecomputer som betjenes fra vindusviskerhendelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer