Plass og komfort

Lavere støynivå og høyere kvalitetsfølelse skiller nye Legacy fra forgjengeren.

Publisert
Sist oppdatert

Interiøret og detaljkvaliteten oppleves som godt over gjennomsnittet i klassen. Spesielt har Subaru fått til et interiør som virker gjennomtenkt og helhetlig.

Godlyden borte

De særeste av oss har til nå hatt glede av summingen fra boksermotorene til Subaru. De har vært en kjærkommen avveksling til kjedelig motorlyd som er det vanligste. Med den nye Legacyen er summingen redusert til knapt hørbart nivå, og det er ikke lenger så lett å avsløre motorkonstruksjonen inne fra kupeen.

Også hjulstøy (sommerdekk) og vindstøy er på et minimum. Det lave lydnivået er klart med på å øke kvalitetsfølelsen. Nå er riktignok et stort soltak i glass standardutstyr, så hvis støysavnet blir for stort er det bare å åpne mot himmelen så slipper både veistøy og bokserlyd inn i bilen.

Mindre bagasjerom

Jålete eksteriørdesignere har stjålet bagasjeplass ved at bakruten skråner kraftig. Det er med på å gi stasjonsvognutgaven av Legacy et sportslig uttrykk, og for vår del er valget greit. Et større problem er at lasterommet har et høyt gulv, og at det vil være vanskelig å sikre tunge gjenstander bak bakseteryggen. Seteryggen kan felles frem, og bagasjerommet blir flatt uten at du trenger å felle frem sitteputene. Det sier litt om hvor høyt gulvet i selve bagasjerommet er. Det er godt med surrekroker for bagasjen, men vi vil anbefale å gå til innkjøp et bagasjesikringsnett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer