Plass og komfort

Plassen er ikke så ille, men komforten blir sterkt skadelidende ved bruk av gasspedalen.

Publisert
Sist oppdatert

Audi S4 er en femseters bil, men i baksetet er det trangt og siden undertegnede bruker det som er av plass foran blir det til at baksetet omtrent ikke kan brukes.

Sportsseter

S4 leveres ikke med Audis egne sportsseter. Den leveres med Recaro-seter som ligner veldig på de som er i RS6. Du sitter mye bedre her enn i vanlige sportsseter fra Audi og de gir veldig god støtte. Setene har Alcantara i midtfeltene og skinn på sidevangene. Dette er en veldig god kombinasjon som passer bilen godt.

Når du smyger deg inn over dørstokken sklir du ned i steinharde sportsseter. Begge forsetene har alle elektriske innstillinger samt fireveis justerbar korsryggstøtte.

Hvis vi kunne få velge fra øverste hylle ville vi droppet det elektriske soltaket og heller fått litt mer takhøyde, men dette soltaket har også en annen funksjon. Det er et såkalt solarsoltak som inkluderer solceller. Strømmen herfra brukes til drive viftene i ventilasjonsanlegget på varme dager og hindre ekstrem oppvarming i kupeen som biler er plaget av i solskinn.

Er det plass til noen bak?

Vi klarte å trykke et par mann inn i baksetet, der det også er tre trepunktsseler og tre hodestøtter. Det er trangt som sild i tønne, men med litt koordinering med vedkommende foran skulle det gå an å forhandle frem en løsning som gjør det mulig å befinne seg bak også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer