Plass og komfort

Jaguar XJ har vokst, men mest innvendig. Komfort og klassiske sedantrekk tar mye plass.

Publisert
Sist oppdatert

Jaguar XJ er klassens lengste bil, for å kunne lukke garasjedøren bak bilen trenger du minimum 509 centimeter lang garasje. XJ er også den eneste av bilene i klassen der akselavstanden er over tre meter.

Klassisk koster

Til tross for romslige ytre mål tilbyr ikke XJ mengder av plass. Jaguar er en mer konservativt utformet sedan enn konkurrentene. Bagasjerommet er på 470 liter, nok for de fleste men mindre enn konkurrentene. De med lang rygg må også tenke seg om før de krysser av for et plasskrevende soltak på ekstrautstyrslisten.

Forsetene i Sport-utgaven er svært gode, og de aller fleste vil finne seg godt til rette. Justerbart ratt er en selvfølge, og med elektrisk justerbare pedaler øker muligheten ytterligere for perfekt kjøreposisjon. Betjening av alt fra navigasjonssystem med trykkfølsom skjerm til vindusviskere er rett frem og enkelt lagt opp.

Skinnrammer

Den klassiske trebjelken på tvers i dashbordet er rammet inn av skinn. Også midtkonsollen som fortsetter et godt stykke opp i dashbordet har en real skinnkant. Midtkonsollboksen med armlene er en smart og brukervennlig konstruksjon. Lokket gled på to skinner slik at koppholderne i forkant av oppbevaringsrommet kan benyttes. Lokket, med telefon, kan åpnes uavhengig av posisjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer