Plass og komfort

Peugeot 206 har et klassisk, elegant uteseende. Til tross for at bilen nå begynner å dra på årene, har den moderne linjer. Årets ansiktsløftning har også gjort sitt til at bilen fortsatt er blant markedets vakreste småbiler.

Publisert
Sist oppdatert

Fornyelsen innebar blant annet at bilen nå har fått bikubemønster i grillen, klare blanke lykteglass i fronten og nye baklykter. Dette gir bilen et tøffere og mer moderne preg.

Den utvendige designen er også representativ for innholdet. Instrumentene og midtkonsollen har en klassisk design som ikke fremstår som spesielt spennende, men heller ikke utgått på dato. Det trekker derimot ned at Peugeot har valgt å spare inn flerfoldige kroner på å velge store mengder billig plastikk. Det hele ser pent ut på avstand, men materialene skal også føles gode å ta på.

Lav takhøyde

Vi nevnte at den utvendige designen har holdt seg godt. Den avrundede hekken ser tøff ut, men gir utfordringer på innsiden. Taket er så buet, at takhøyden i baksetet blir alt for lav. Undertegnede som måler 1,72 på strømpelesten får akkurat strukket ut ryggen, mens DinSides mannlige testpersoner ble sittende med hodet på skrå da de ble med ut på kjøretur.

For øvrig sitter vi godt i setene i den lille franskmannen. I forsetene er lårstøtten og sidestøtten svært god, og gir oss god stabilitet når forgjeves forsøker å leke oss på svingete landeveier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer