Plass og komfort

Plass og komfort til syv personer med bagasje er det ikke mange som kan tilby.

Publisert
Sist oppdatert

Og plassen lar seg utnytte. Volkswagen har valgt et system der alle seter og bord bak forsetene går på seks skinner. Løsningen fungerer forholdsvis greit, det kan være noe tungt og plundrete å skyve setene frem og tilbake, men først og fremst gir det et solid inntrykk.

Syv plasser

Forsetene har gode justeringsmuligheter i tillegg til at du sitter høyt. Det er seter som absolutt tåler lange etapper. Også setene bak er gode, særlig enkeltsetene. Enkeltsetene kan dreies mot fartsretningen. Benken helt bakerst føles litt som nettopp en benk.

Ett kombinert bord og oppbevaringskonsoll benytter seg også av skinnene i gulvet. Det som i sammenbrettet tilstand ser ut som en liten koffert inneholder koppholdere, oppbevaringsrom og et lite rundt bord i god høyde.

Gardiner inkludert

Det er mange store glassflater i Multivan. Standardutstyret omfatter integrerte solgardiner bak som skjermer for direkte sollys. Det er også mange andre detaljer som viser omtanke for de der bak. Separat styring av klimaanlegget, og raust med luftdyser i taket sørger for passasjerene. Også oppbevaringsrom og koppholdere er lett tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer