Plass og komfort

I Sorento sitter du godt og høyt, men du bør ikke ha vondt i hodet.

Publisert
Sist oppdatert

Hovedgrunnen mange oppgir til hvorfor de ønsker seg en stor firehjulstrekker er at man ønsker å sitte høyt. Ikke fordi man nødvendigvis trenger terrengegenskapene eller den høye bakkeklaringen for å komme opp til hytta på Geilo. Det er faktisk de færreste av oss som har hytte på Geilo. Nei, grunnen er enkel; vi vil føle oss som kongen på haugen. Eller som Leonardo DiCaprio ville sagt i Titanic: I'm king of the world!

Full kontroll

Og slik er det også med Sorento. Du sitter høyt og har svært god oversikt. Og faktisk - samtidig som bilen er både høy, bred og lang, så virker den aldri uoversiktlig. Du trenger aldri være bekymret for å lukeparkere med Sorentoen. Her får du full kontroll både foran og bak.

En uke og nærmere 150 mil etter at vi hentet Sorentoen til test var det imidlertid to ting som fortsatt irriterte oss:

Når du skal kjøre langt er det ikke bare behagelig, men også nødvendig å ta en pause fra alle lyder. Når barna i baksetet omsider har sovnet eller CDen har gått rundt nok ganger til at du ikke orker å høre på den mer, ja da vil vi aller helst ha den absolutte tystnad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer