Plass og komfort

Nye A3 er brukbart utstyrt og kan skilte med det mest eksklusive interiøret i kompaktklassen.

Publisert
Sist oppdatert

Mange av dagens kompaktklassebiler, for eksempel Peugeot 307, Seat Leon og Toyota Corolla, har en ganske innbydende interiørfinish. Men ingen av dem kan måle seg med nye Audi A3, som stiller i en egen divisjon. A3-interiøret er moderne og elegant og holder samme kvalitet som det vi finner i storebror A4. Det betyr blant annet at dashbordplasten er polstret, at knapper og brytere er pent integrert og at materialene generelt har en fin overflatefinish. Stofftrukkede A-stolper, integrert stereoanlegg, tøffe temperaturvelgere og en rekke aluminiumsdetaljer bidrar til at kupeen oppleves som mer classy enn det man er vant til.

Aktive hodestøtter

Også utstyrsnivået er relativt høyt. Standardutstyrslisten omfatter blant annet elektronisk klimaanlegg med to soner, integrert stereoanlegg, vindusheiser med ett-trykk-funksjon, blinklyshendel med treblink-funksjon, vindusviskere med ekstravisk og innstigningslys. Sikkerheten ivaretas blant annet av elektronisk stabilitetsprogram (ESP), seks kollisjonsputer og aktive hodestøtter. Nye A3 er foreløpig ikke testet hos Euro NCAP, men vi blir ikke overrasket om bilen oppnår fem stjerner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer