Plass og komfort

BMW 316i Touring Business er godt utstyrt, men noen har kuttet ut mye av det viktigste.

Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til de aller fleste modellene til BMW har 316i Touring Business en solid liste med standardutstyr. Selvsagt har bilen antispinn og stabilitetskontroll, fjernbetjent sentrallås, pollenfilter og uttrekkbar bagasjeromsskjuler. Men i tillegg har den også et stort armlene bak, takreling, lettmetallfelger, metallic lakk, hvite blinklys, integrerte tåkelys foran og cd-spiller montert fra fabrikk.

Ved første øyekast virker dette svært så imponerende. Helt til vi begynner å se nærmere på hva den ikke har av utstyr.

Svett kjøretur

Først og fremst har bilen kun et manuelt klimaanlegg. For å få et automatisk regulert anlegg må du plusse 5.500 kroner på regningen.

Dersom man ikke har automatisk klimaanlegg burde man i hvert fall ha mulighet til å senke alle vinduene fra førersetet. Det går ikke på 316i. De bakre vinduene har nemlig ikke elektriske vindusheiser, og man er prisgitt god gammeldags håndkraft. Sverger du til den elektriske varianten må du belage deg på å betale 3.730 kroner.

Både klimaanlegg og elektriske vinduer savner vi først og fremst på varme sommerdager. På vinteren kan det derimot være et større problem at bilen ikke har oppvarmede sidespeil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer