Plass og komfort

Ikke siden vi testet Skoda Superb har vi vært borti bedre bakseteplass. I Signum er det ingen vits i å løpe for å sikre seg forseteplassen.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis din familie består av fem medlemmer bør du ikke velge Signum. Midtplassen i baksetet er nemlig på det nærmeste ubrukelig. Men er dere fire, er Signum særdeles interessant. Det finnes knapt andre biler i denne prisklassen som til de grader gir baksetepassasjerene muligheten til å breie seg.

Riktignok byr Skoda Superb på like god benplass. Men Superb kan ikke skilte med den samme fleksibiliteten som Signum. For her kan de uavhengige baksetene skyves frem og tilbake og seteryggens vinkel justeres. Og ikke nok med det. Det midtre setet kan forvandles til en smart konsoll der både kopper, sjokolade og andre småting kan plasseres. Midtarmlene er også på plass, i tillegg til egne luftdyser, 12-volt-uttak, elektrisk vindusheiser og leselys. Vi nevner også de fire oppbevaringsrommene som befinner seg i taket. Høye vinduskarmer ødelegger litt for barna, men ungdom og voksne vil stortrives i disse baksetene. De enorme bakdørene gir i tillegg særdeles grei adkomst til bakseteavdelingen.

Praktisk lasterom

Selv om Opel har prioritert baksetepassasjerene høyt, betyr ikke dette at lasteromsplassen er elendig. Den skrå bakluken betyr riktignok at bakre del av rommet er litt lavt under taket, men bortsett fra det er lasterommet svært romslig. Fravær av lastekant, og knapt synlige hjulbuer, sørger for at rommet er lett å utnytte. Og takket være de lengdejusterbare baksetene, kan rommet raskt utvides.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer