Plass og komfort

Nå kommer det ordet igjen – fleksibel. Og Meriva er som sagt sjefen.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere har det vært nok å tilby passasjerkomfort eller lasteplass i biler på denne størrelsen. Meriva tilbyr begge deler, i hvert fall for fire personer.

Inn og opp

I tillegg til bakseter som er regulerbare i lengderetning og med justerbar ryggvinkel har Meriva en fiks løsning som gjør at to baksetepassasjerer får bedre plass til ben og armer. Ved at sitteputen i midten felles ned kan sitteputene på hver side trekkes opp og inn mot midten. Det gjør underverker for benplassen bak, Meriva er den eneste bilen med småbil-mål der høye personer kan sitte bak en høy fører – og med plass til bagasje.

Denne løsningen fungere også sammen med alle de andre praktiske bagasjeromløsningene vi forventer å finne i en moderne småbil. Den delte bakseteryggen kan felles ned slik at det blir flatt lasterom frem til forseteryggene, og testbilen var i tillegg utstyrt med nedfellbar forseterygg på passasjersiden (ekstrautstyr 900 kr). Det beste av alt er at fleksibiliteten er lettbrukt.

Til tross for spreke og innovative løsninger gir interiøret i Meriva en litt konservativ følelse. Det går i sort og grått, men kvaliteten virker solid. En irriterende kvalitetsglipp er at rattet laget gnisselyder mot rattstammedekselet i testbilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer