Plass og komfort

Mens forgjengeren var preget av mye hard plast og relativt billige løsninger, kan nye Avensis skilte med et nydelig interiør.

Publisert
Sist oppdatert

Allerede på utsiden forstår man at nye Avensis er langt mer påkostet enn sin forgjenger. Toyota har nemlig vært rause med lakken, som pryder både takskinner, dørhåndtak, speil, støtfangerlister og grillspiler. Når du åpner døren produseres et fint knepp, og du får øye på dørtersklene, som er prydet med Avensis-logoer på forkrommet underlag.

Pene overganger

Når du tar plass i førersetet og smekker igjen døren, skapes igjen en pen lyd - og du vil se at overgangen mellom dørene og dashbordet er elegant og tett. Når du griper tak rundt rattringen, vil du oppdage at det fireekede rattet er skinntrukket og har utvekster klokken ti på to.

På venstre del av rattet finner du knapper for fjernbetjening av radioen, som i sin tur befinner seg pent integrert i midtkonsollen. Midtkonsollen er prydet med et materiale som minner om børstet aluminium og inneholder også det elektroniske klimaanlegget. Dette har to soner og betjenes via logiske og lett tilgjengelige knapper og brytere.

Polstret plast

Hvis du beveger blikket litt opp, vil du legge merke til nok et display som er integrert i dashbordet. Displayet, som støttes av en rekke knapper, viser informasjon fra kjørecomputeren, og er todelt, slik at man kan lese av to ulike målinger samtidig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer