Plass og komfort

Det største argumentet for flerbruksbiler generelt, og Citroën C8 spesielt, er den voldsomme plassen disse bilene byr på. C8 gir komfort og plass nok for sju personer.

Publisert
Sist oppdatert

C8 har altså hele tre seterader. De to passasjerradene består av uavhengige seter, som kan legges ned, vippes frem eller tas ut hver for seg. Dette resulterer i stor fleksibilitet og mange valgmuligheter.

Vi kunne imidlertid ønsket oss seteløsninger som krever litt mindre muskelkraft. Det er nemlig ikke gjort i en håndvending å fjerne eller sette inn C8-setene. Disse er store og tunge og relativt kompliserte å montere. Man er også avhengig av å ha et sted å oppbevare setene man ikke bruker. Dette slipper man i fleksibilene Opel Zafira og Volkswagen Touran, der de bakre setene kan skyves ned i gulvet.

Stor valgfrihet

Når det er nevnt, må vi skryte litt av C8-løsningene også. For her kan alle seter justeres frem og tilbake i lengderetningen. Og ikke nok med det, samtlige passasjerer kan i tillegg justere seteryggen. Også baksetepassajerene kan legge ned seteryggen på ett eller flere seter, noe som plutselig blir til bord og koppholdere. Og både leselys og egne luftdyser er på plass. Adgangen til andre seterad er svært god, takket være skyvedører. Dette forenkler blant annet arbeid med barneseter og inn- og utlasting av handleposer. Adgangen til tredje seterad er også akseptabel, fordi det er relativt lett å vippe frem setene på andre seterad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer