Plass og komfort

Bagasjerommet er stort, resten av Acorden gir et mer intimt inntrykk.

Publisert
Sist oppdatert

Bagasjerom målt i antall liter gir ikke alltid et helt korrekt bilde av hva det er mulig å få med seg i praksis. Accord Tourer er i klassetoppen når det gjelder antall liter, men også i klassetoppen når det gjelder muligheten til å benytte seg av volumet.

Rett inn

Det er relativt lavt under taket bak i Accord, men det oppveies av et eksepsjonelt dypt bagasjerom. I Accord Tourer fikk vi plass til dobbelt opp med bagasje uten å måtte gå på akkord med sikkerheten ved å laste over bakseteryggen. En form for lastesikring hadde økt den utnyttbare bagasjeplassen til nesten det dobbelte.

Trenger du enda mer plass, og kan ofre en eller flere sitteplasser i baksetet, har Honda laget en veldig brukervennlig løsning for å slå ned baksetet. I et grep slår du nemlig ned bakseteryggen mens en smart mekanisme vipper sitteputen frem for deg.

Ikke for alle

Forsetene, som i Sport-utgaven er delvis kledd i skinn, gir god sidestøtte. Problemet for lange personer vil være manglende lårstøtte kombinert med at setet ikke kan skyves tilstrekkelig langt bakover. Heller ikke baksetet kan kalles romslig, og det er klart at det store bagasjerommet til en viss grad stjeler plass forover i kupeen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer