Plass og komfort

Selv om det ikke slår en når man ser Touran i trafikken er den klassens bredeste – det hjelper på plassen.

Publisert
Sist oppdatert

For det er ikke mange biler i denne størrelsen som kan tilby så god bakseteplass til voksne. Klappsetene i tredje seterad derimot vil nok alle unntatt barn oppleve som en form for avstraffelse.

Øynene som ser

Syv seter …. – alle sitteplassen er blitt et litt rart argument i fleksibilklassen. Biltypen trenger fikse seteløsninger for å skille seg fra stasjonsvognene, men den viktigste fleksibiliteten ligger i hva du kan gjøre med de vanlige baksetene.

I Touran er det godt løst ved at de tre setene lar seg individuelt justere i lengderetningen, de er lette å slå ned, og de er lette å ta helt ut. Tredje seterad er også godt løst, det litt plundrete ved å måtte ta av hodestøttene blir mindre irriterende ved at de enkelt kan legges i et oppbevaringsrom helt bakerst i bagasjerommet.

I våre øyne er Touran først og fremst en glimrende femseter med romslig bagasjeplass, og for de som ofte fyller opp bilen vil nesten 700 liter volum i bagasjerommet gi boltreplass langt utover det en stasjonsvogn i samme klasse kan tilby.

Lover godt

Touran er første bil ut basert på den nye Golf-plattformen. Det er først og fremst interiørdetaljer som gir hint om den nye Golfen, og for eksempel musikkanlegget er noe fremtidige Golf-kjøpere kan se frem til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer