Plass og komfort

Hvis plass er luksus er 807 en luksusbil – for mange vil nok lettelsene 807 gjør i hverdagen oppleves som litt hverdagsluksus.

Publisert
Sist oppdatert

Det å måtte slå sammen en mer eller mindre fornuftig konstruert barnevogn for deretter å feste sikkerhetsseler med bare noen få centimeter armslag er en hverdagsprøvelse som man slipper med biler som 807. Det er nok mange barnefamilier som skulle ønske at bilbudsjettet hadde plass til en stor flerbruksbil.

Elektriske sidedører

På ST-utgavene er det standard med elektriske sidedører med fjernbetjening. Det høres kanskje sært ut, men er en funksjon du raskt lærer deg å sette pris på. Etter noen dager var rutinen med fjernkontrollen riktig plassert med en finger klar på knappen før alle posene ble løftet av transportbåndet på butikken. Vel ute på parkeringsplassen var det sesam-sesam og rett inn med posene. Like morsomt hver gang. Eneste vi er litt usikre på er om høflighetkodeksen opprettholdes hvis vi lukker opp døren for noen med ett knappetrykk.

Smart

Det er nok skuffer, hyller og rom i 807 til å tilfredstille de aller fleste – bare i dashbordet er det tre separate hanskerom inkludert en på førersiden. Nok rom er ikke Peugeot alene om, men ett stort pluss er at i 807 fungerer de fleste oppbevaringsløsningene godt. En smart detalj var noe så enkelt som en bred strikk ved sokkelen på forsetene. Denne holdt et godt grep om alt fra flasker til aviser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer