Plass og komfort

Micra har det klart mest spennende interiøret, men det er plassen som er klassens akilleshæl.

Publisert
Sist oppdatert

Og når det gjelder plass er det Fabia som har mest av det. Bagasjerommet og baksetet er mer fleksibelt i Micra, men det kompenserer ikke fullt ut for de fysiske begrensingene i karosseriet.

Liter og liter

Micra har det største og det minste bagasjerommet avhengig av om baksetet er trukket frem eller tilbake. Problemet er at med maksimalt bagasjerom er det ikke plass til å sitte i baksetet, og du kunne like gjerne lagt ned setet som du også kan i Fabia. Velger du den løsningen er Fabia klart størst.

Mellomløsningen, legge ned halve bakseteryggen, kan du ikke i Fabia. Bakseteryggen er hel, og sammen med fravær av sentrallås og elektriske vinduer, er det en detalj som gir bilen et spartansk preg i forhold til Micra.

Plass til folk

De beste forsetene har Fabia, du sitter med god støtte og har akseptabel plass. I Micra er det vanskelig å finne en god sitteposisjon særlig for lange personer. Også baksetepassasjeren har det bedre i Fabia, i hvert fall to stykker – midtplassen mangler trepunkts-sikkerhetsseler.

Begge disse småbilene er utstyrt med fire kollisjonsputer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer