Plass og komfort

Plass er på mange måter komfort – og plassen imponerer i Fusion.

Publisert
Sist oppdatert

Etter at den første skuffelsen over mangelen på fikse løsninger hadde lagt seg var det lett å sette pris på den ekstra plassen Fusion tilbyr.

Hverdagskomfort

Hverdagskomfort i småbilklassen kan være å surre fast barn i baksetet uten å ty til akrobatikk, eller det kan være å ha plass til det lange helfigurspeilet noen absolutt skal ha med hjem fra Ikea.

Ford Fusion tilbyr mer hverdagskomfort enn vanlige småbiler. Større bagasjerom og store dører hjelper godt til, og takhøyden er også med på øke brukervennligheten. I Fusion kan ryggen på passasjersetet foran legges ned for å gi plass til lange gjenstander.

Kjørekomfort

Som nevnt er Fusion mer komfortabel enn Fiesta, men det er ikke nok til å gjøre den til en komfortvinner. Den vil nok av noen føles i stiveste laget, og selv om store dumper ikke plager Fusion rystes den litt i skarpe smådumper.

Til tross for dekkdimensjonen er ikke dekkstøyen plagsom. Plagsom er støyen fra toppen av sidevinduene i motorveihastighet, der merkes det klart at Fusion er en høy bil. Motorstøyen irriterer også litt både på tomgang og ved akselerasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer