Plass og komfort

Innerst inne er det også en familiebil. Det er god plass til fem voksne og langturer burde gå greit.

Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å trives i Cayenne. Nesten alt i hele kupeen er trukket i sort skinn kun avbrutt av noen aluminiumsdetaljer og unntaksvis litt plast.

Gode seter

På bildene kan setene se litt flate ut, men de føles ikke slik. Gode justeringsmuligheter med sittepute som går opp og ned både i forkant og bakkant, og fireveis korsryggstøtte gjør at de fleste bør klare noen mil bak rattet i Cayenne. Du sitter som støpt også i svingene, og kroppen ga ingen signaler om at det er noen feil med ergonomien. Du har også tre minneposisjoner.

Også bak bør det være mulig å oppholde seg hvis sjåføren tar litt hensyn. Det er god plass til tre personer.

Eksklusivt førermiljø

Det er ikke alle forunt å ha slike arbeidsforhold bak rattet. Det store treekede skinnrattet er ikke like hardt og stivt som på 911, men har både riktig fasong og utseende. Det samme gjelder instrumentene. En stor turteller og fartsmåler er likestilt på henholdsvis venstre og høyre side, mens multiinstrumentet i midten også har en digital fartsmåler. Det er fint for alle som bor i land med strenge fartsgrenser. Den analoge fartsmåleren i Cayenne er nemlig gradert med 30-kilometers intervaller oppover, og er ikke så lettlest som ønskelig. I midtkonsollen finner vi en komplisert enhet som ligner på Mercedes sin Command. Det er en stor skjerm som er omringet av masse knapper til blant annet telefon, stereo, navigasjon og kjørekomputer. Cayenne har også temperaturmåler for både vann og olje. Det er nyttig siden det er viktig at spreke motorer som denne er skikkelig varme før de blir utsatt for terror fra høyrefoten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer