Plass og komfort

Komforten er så og si fraværende. Det bråker rister og for passasjerer fremstår bilen som det reneste marerittet. Det er sjelden vi får så mye kjeft fra baksetet.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nesten ikke noe poeng med ekstra seter. Hiv det ut å sett in veltebur. Mindre vekt og bedre sikkerhet er resultatet. Passasjerer har ikke noe å gjøre i denne bilen.

Som støpt

På militærsjargong ville forsetene i WRX STi hete: sete, bøtte, hardt. Du setter deg ned i setet og sitter som støpt. Sidestøtten i ryggen går helt opp til skuldrene og hodestøtten er integrert i seteryggen. Setene er harde og består av sort stoff hvor midtfeltene er laget i Alcantara. Dette gjør at friksjonen mot rumpe og rygg blir god, og forbedrer festet sideveis. Rattet ligger godt i hendene og hadde vi hatt mulighet til å justere det i lengden kunne dette blitt helt bra.

Passasjerenes verste valg

De som sitter på i en en WRX STi har det ikke bra. Sidepassasjeren foran har det ikke bra og de som sitter bak har det i hvert fall ikke bra. Å sitte på med en uvøren sjåfør og ikke vite hva som kommer av gassing og bremsing er et mareritt. I tillegg slår alle dumper og hull hardt og brutalt rett opp i kroppen.

Støy

Rallybiler bråker. Det er en ulempe du må leve med hvis du kjøper en STi. Dekkene durer konstant, og bruker du turtallet på motoren bråker den også. Ikke alle synes motoren låter ikke så pent inne i bilen, men eksosrøret gir fra seg rene V8-romlingen når du står på utsiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer