Plass og komfort

Touareg-interiøret er eksklusivt, velordnet og brukervennlig. Offroad-detaljene er nærmest fraværende.

Publisert
Sist oppdatert

I Toyota Land Cruiser finner du kraftige håndtak i A- og B-stolpene, kompass, høydemåler, lavgirspak og håndbrekk. Når du entrer Volkswagen Touareg er det ikke mye som trekker tankene mot ekspedisjoner og kjøring i vanskelig terreng. Håndtakene, kompasset og høydemåleren mangler, lavgirspaken er erstattet av et lite hjul og håndbrekket har måttet vike plassen til fordel for en bred og elegant midtkonsoll.Touareg-interiøret minner med andre ord langt mer om det du finner i en eksklusiv stasjonsvogn. Og det er kanskje like greit. For hvor mange Touareg-eiere vil egentlig bruke bilens terrengegenskaper for det de er verdt?

Gjennomført kvalitet

Uansett, kvalitetsopplevelsen er svært høy, og står ikke tilbake for det vi kjenner fra BMW, Mercedes-Benz og fetter Audi. Interiørplasten er polstret, overgangene mellom dører og dashbord tett og lekker, instrumentene stilige og knappene mange.

Det store multifunksjonsrattet, som selvsagt er justerbart også i dybde, har knapper for betjening av både fartsholder, radio og kjørecomputer. Styreredskapet er trukket i skinn og ligger godt i hendene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer