Plass og komfort

Nye Land Cruiser kjennetegnes ved masse plass, høy trygghetsfølelse, mye utstyr og et interiør som er både brukervennlig og elegant.

Publisert
Sist oppdatert

Vi synes Toyota har lyktes svært godt med Land Cruiser-interiøret. I god Toyota-tradisjon er førermiljøet oversiktlig og brukervennlig. Knappene er store og godt merket og til tross for at kupeen er proppfull av utstyr, går det relativt raskt å gjøre seg kjent. Samtidig synes vi interiøret er moderne, noe som i første rekke skyldes de tøffe instrumentene og innslaget av aluminiumsflater.

Eksklusivt

Land Cruiser-interiøret er også mer eksklusivt enn det man vanligvis forbinder med Toyota. Dashbordet er trukket i polstret plast og myke buer legger seg pent over instrumenthuset og midtkonsollen. Overgangen mellom dører og dashbord er tett og både seter, ratt og girstang er trukket i hud. Dashbord og dørpaneler er pyntet med trelister og midtkonsollen preges av en stor trykkfølsom skjerm, noe som også bidrar til å gi den riktige luksusfølelsen.

Mye elektronikk

Antall knapper er også stort, noe som indikerer at føreren har mange valgmuligheter. Og det har man i høyeste grad. Mange av funksjonene er integrert i den store multimediaenheten i midtkonsollen. Via denne betjener man blant annet det avanserte klimaanlegget, stereoanlegget og de ni høyttalerne samt det brukervennlige navigasjonsanlegget, alt standardustyr i GX-versjonen. I tillegg har man elektrisk justerbare forseter, fartsholder, sekstrinns setevarme, elektrisk innfellbare speil og elektriske vindusheiser med ett-trykk-funksjon i alle dører.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer