Plass og komfort

Den innvendige plassen er god og inntillingene tilstede gjør førerplassen til en perfekt ergonomisk nytelse.

Publisert
Sist oppdatert

Å kjøpe en slik bil uten noe ekstrautstyr er nok helt uaktuelt og det baller fort på seg med 60-70.000 kroner i ekstrautstyr. Vi hadde kroner 65.290 i ekstra godsaker og vi satt pris på det også. Vi hadde dessverre ikke det største stereoanlegget til Volvo som øregangene våre har lidd under flere ganger før, men nesten toppmodellen gjorde susen det også. Parkeringsvarmer med timer koster 1.700 kroner og er verdt hver eneste krone. Vi hadde også blant annet regnsensor, Isofix-fester, telefon og bi-xenon hovedlys for å nevne noe.

Logikkens opphav

Selv med et massivt referansegrunnlag er det ikke alltid like lett å finne ut hvordan ting fungerer når vi setter oss i en ny bil for første gang. XC70 er den rake motsetningen. Har du sett på midtkonsollen i noen sekunder kan fra da av betjene bilen i blinde, og uten i det hele att å ha sett på bruksanvisningen. Store knapper og skruknotter er så enkelt og greit plassert at det er en fryd. Både stereo og klimaanlegg betjenes delvis med skruknotter og vi liker det mye bedre enn trykknapper som det er altfor mye av i andre biler.

Komfortable seter

Setene har også Volvo skikkelig dreisen på. Vi tror ingen vil få problemer med å tilbinge mange timer i disse setene. De er faktisk veldig gode. Skinnsetene vi hadde koster 6.000 kroner og er ingen stor post i dette regnskapet. Bak er det også greit med plass, men XC70 er ikke av de lengste bilene i klassen og baksetene lider litt under det. Vår bil var nok tilsiktet små barn siden det var Isofix-fester på begge plassene bak. Dette sammen med elektrisk barnesikring av bakdørene er kjekt å ha.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer