Plass og komfort

Plassen er som forventet i Cupra R og komforten er under enhver kritikk. Ifølge de som sitter på er det plagsomt og angstfrembringende å være passasjer i en Cupra R.

Publisert
Sist oppdatert

Når vi sklir inn i de deilig Recaro-setene og griper fatt i det tykke skinnrattet får vi en god følelse i kroppen. Dette lover bra for den kommende kjøreturen. Alle knapper og hendler er godt innenfor rekkevidde, og dashbordet er oversiktlig og tøft.

Som vanlig

Plassen foran er det ingenting å utsette på. Setet har ikke så mange justeringsmuligheter, men rattet kan justeres både i høyde og dybde. Du sitter som støpt, og kraftige sidevanger sørger for at du holdes på plass. Setene er i stoff, og det gjør at setet ikke blir så glatt. Både takhøyde og plassen til bena er god, og det skal mye til før du kan snakke om å bli sliten av å sitte bak rattet. Sitter du for lenge vil du nok bli nummen i baken. Konsistensen på sitteputen er nemlig veldig hard.

Dessverre kan vi ikke være like rosende i vår omtale av baksetet. Hvordan du enn snur og vender på det blir baksetet et sted du helst ikke vil oppholde deg. I Cupra er det sportsbaksete hvor eventuelle passasjerer som sitter på hver sin side også har et bøttesete. Plassen på midten er ikke anvendbar. Bak er det også kun to hodestøtter og to trepunktsseler. Det forteller at heller ikke Seat vil at det skal sitte noen der, selv om bilen er registrert for fem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer