Plass og komfort

Ibiza-interiøret er både moderne og elegant og lever dermed opp til bilens ytre.

Publisert
Sist oppdatert

I likhet med Audi, Skoda og Volkswagen henter også Seat en rekke interiørkomponenter fra "det store felles-lageret". Ibiza har til tross for dette sin egen identitet. Blant annet er det tofarvede dashbordet både originalt og lekkert. I tillegg har Seat valgt å bruke runde luftdyser, noe som medvirker til at kupeen skiller seg fra dem du finner i familie-medlemmene.

Med unntak av dørlommene og et oppbevaringsrom under rattet, er materialkvaliteten god, blant annet er den mørke delen av dashbordplasten polstret. Innsiden av dørene er trukket i stoff og en integrert koppholder er på plass i midtkonsollen. Antall oppbevaringsrom er akseptabelt, selv om vi savner fleksibilenes utallige oppbevaringsmuligheter.

Knotete radioknapp

De to hendlene er behagelige å betjene, i likhet med de fleste knappene, som er fornuftig plassert og har logiske symboler. Unntaket er hovedknappen på radioen, som er en knotete konstruksjon. På den positive kontoen skriver vi klimaanleggets vriknotter. Disse fungerer mer effektivt enn pluss- og minusknappene de fleste andre bilprodusenter bruker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer