Plass og komfort

Seter, materialer, støynivå og fjæring. Vi må bare innrømme at her stiller CLK 240 i en klasse for seg.

Publisert
Sist oppdatert

CLK tiltrekker seg mange blikk. Det skjønner vi godt. Utseendet er det første du legger merke til. For oss som også har stiftet bekjentskap med interiøret kan vi si det samme der. Finish og materialvalg er av topp klasse. Vi hadde mørkeblå bil med lyst grått skinninteriør og en lys treplate i midtkonsollen. Møbleringen er fin, men kanskje ikke det mest dristige på markedet.

Du sitter godt

Rikelig med justeringsmuligheter gjør at det ikke er noe å utsette på førerplassen. Rattet kan trekkes ut og vi tror de fleste vil kunne finne seg en god førerposisjon i CLK. Den har også bakseter og er registrert for fire personer. Baksetet egner seg helt klart best for barn, eller som en del av bagasjerommet. Med noen enkle håndgrep felles nemlig seteryggene ned. I kupeer og kabrioleter er det ofte et problem å få tak i sikkerhetsselen. I CLK er det en arm som strekker frem beltet til deg med en gang du setter deg inn i bilen og lukker døren. Du slipper dermed å vri kroppen helt rundt for å sikre deg. Hvis du absolutt ikke vil ha selen på, slutter den å mase etter en kort stund.

Best på demping?

Her er CLK virkelig i sitt ess. Maken til absorbering av plagsomme ujevnheter ska du lete lenge etter. Dumper og hull trylles vekk på en bemerkelsesverdig måte. Og ikke nok med det, den holder også bilen veldig godt i skinnet gjennom svingene. Det er utrolig sjelden vi opplever slik fjæringskomfort, de eneste som er bedre er større Mercedeser og BMWs syvserie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer