Plass og komfort

Skoda Superb 1.9 TDI Elegance koster 345.700 kroner. Med denne prisen i mente er utstyrsnivået enestående.

Publisert
Sist oppdatert

Standardustyrslisten er så lang at vi rett og slett ikke har plass til å ta med alt. Men la oss ramse opp det viktigste. Velger du Skoda Superb blir du eier av blant annet skinninteriør, elektrisk justerbare forseter med minnefunksjon og justerbar korsryggstøtte. Elektronisk klimaanlegg, regnsensor, kjørecomputer, fartsholder og innfellbare sidespeil er også blant standardustyret.

Masse lys

På lysfronten kan bilen skilte med bixenon-lys (gassutladningslamper), følg-meg-hjem-lys, komfortlys i taket, inn-/utstigningslys under sidespeilene, belysning i dørhåndtakene og lys i alle fotbrønner.

Baksetepassasjerene, som også sitter i skinnseter, kan blant annet glede seg over egne luftdyser, femtrinns setevarmere, eget drenert paraplyrom og et skinntrukket midtarmlene med oppbevaringsrom og koppholdere.

Overlegen

Det må også nevnes at CD-spiller med åtte integrerte høyttalere er blant standardutstyret, i tillegg til automatisk nedblendbare speil. Alle vindusheiser er selvsagt av den elektriske typen.

Overveldet? Det ble vi også. Skoda Superb Elegance er rett og slett blant verdens best utstyrte biler. I sin prisklasse er bilen fullstendig overlegen alle konkurrenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer