Plass og komfort

Vår testbil hadde omtrent alt som kan leveres av ekstrautstyr. Det gjorde selvfølgelig at vi trivdes bak rattet

Publisert
Sist oppdatert

Utstrakt bruk av treverk og skinn gjør at luksusfølelsen kommer krypende i det øyeblikket døren åpnes.

Elektrisk justert

Med kroppen vel plassert i dype tofargede skinnseter kan den store justeringsjobben begynne. Setet går i alle retninger og det er til og med mulig å justere lengden på sitteputen elektrisk. Hodestøtten er også elektrisk justerbar. Rattet kan justeres både i høyde og lengde og med den samme bryteren kan også pedalene flyttes til ønsket posisjon. Heldigvis er det mulig å lagre innstilingene til to førere i minnet på setet. Når jobben er gjort er det knapt noe å sette fingeren på. Det er rett og slett svært behagelig sted å befinne seg.

Herlig stereo

Stort stereoanlegg fra Alpine med ti høytalere og subwoofer er ekstrautstyr, men gir en gedigen lydopplevelse. CD-spiller i stedet for kassett og CD-veksler må du også betale ekstra for. Totalt får du et knall stereoanlegg for 13.100 kroner. En ubetydelig sum i denne sammenhengen.

Akkurat nok

Plassen i S-Type er ikke overveldende. Det tror jeg Jaguar også har innsett, det er nemlig installert tre ISOFIX-fester for barneseter i baksetet. Setene er nok mer eller mindre ment for unger siden både benplass og takhøyde har beskjedne mål. Foran er det ikke så galt hvis du ikke trenger å ta hensyn til noe bak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer