Plass og komfort

Stilo er blant de lengste og bredeste bilene i kompaktklassen, det merkes også inne i bilen.

Publisert
Sist oppdatert

Det er god plassfølelse i Stilo. Kupeen er lys og luftig, og testbilen som var utstyrt med et stort soltak i glass, ga et spesielt romslig inntrykk.

Fleksibel

Baksetet i Stilo kan reguleres på samme måte som forsetene. Det vil si at ryggen kan vinkles, og setet kan skyves frem og tilbake. Løsningen fungerte godt og var så lettbrukt at den ble benyttet daglig. Baksetet er delt 40/60.

Med baksetene skjøvet så langt frem som mulig blir det plass til 410 liter. Til sammenligning har en Ford Focus Plass til 350 liter og Peugeot 307 plass til 340 liter. Krever baksetepassasjerene maksimalt med benplass reduseres bagasjeromvolumet til 335 liter i Stilo.

For føreren var det lett å finne en god sittestilling ved hjelp av regulerbar sitteputevinkel og høyde-/dybdejusterbart ratt. Sitteputen er hard, og sidestøtten moderat. Regulerbar korsryggstøtte gjør langturen til å holde ut for ryggsøylen.

To soner

Fiat Stilo er velutstyrt, blant annet er elektronisk klimaanlegg med to temperatursoner standardutstyr. Testbilen kom med en attraktiv utstyrpakke til 25.450 kroner. Pakken inneholder ESP, aluminiumsfelger, elektrisk drevne sidevinduer bak, stort soltak, sensorstyrte vindusviskere og ryggesensor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer