Plass og komfort

X-Trail kjennetegnes ved god plass, et brukbart utstyrsnivå og et svært spesielt interiør.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis man har lyst til å være slem mot X-Trail, kan førermiljøet beskrives som rotete og kaotisk. Det er i hvert fall første gang vi har sett så mange ulike materialer, overflater og farver og i ett og samme bilinteriør.

Men hvis man velger en positiv innfallsvinkel, kan det samme interiøret beskrives som spennende, originalt og moderne. For X-Trail kjennetegnes ikke bare ved dristig materialbruk. Nissan har i tillegg tatt sjansen på å plassere instrumentpanelet midt på dashbordet, noe som fungerer greit.

Smart hanskerom

Instrumentene er lettleste og oversiktlige og vi brukte kort tid på å venne oss til denne løsningen. En slik plassering av instrumenthuset frigjør plass foran føreren, noe Nissan har utnyttet bra. I venstre del av dashbordet finner man nemlig et lett tilgjengelig hanskerom, som egner seg ypperlig for oppbevaring telefoner og lommebøker.

Brusboks-kjølere

X-Trail-dashbordet er spesielt på flere måter - det er nemlig delt i to "trappetrinn". Det nederste trinnet brukes blant annet som plattform for de to integrerte koppholderne. Før drikken plasseres i koppholderne, kan den legges i et av de to brusboks-hullene under radioen. Disse smarte rommene kjøles nemlig ned ved hjelp av klimaanlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer