Plass og komfort

BMW X5 kjennetegnes ved et lekkert interiør og god plass for både forsete- og baksetepassasjerer. Men lasterommet kunne gjerne vært mer praktisk.

Publisert
Sist oppdatert

Vi tror de aller, aller fleste vil stortrives bak rattet i BMW X5. Interiøret er både elegant og moderne, oversiktlig og praktisk. Men det som kanskje er det aller mest påfallende, er selve kvalitetsfølelsen. Materialene er førsteklasses og integreringen av blant annet knapper og luftdyser oser kvalitet. Det samme gjør overgangen mellom dører og dashbord, som er tett og elegant.

De fire instrumentene er av den klassiske, analoge typen og er på BMW-vis både ryddige og lettleste. Instrumentene støttes av en avansert kjørecomputer med en lang rekke funksjoner. Kjørecomputeren betjenes fra lyshendelen og informasjonen vises i et eget digitaldisplay under hovedinstrumentene.

Komplisert multimedia-enhet

Vårt testeksemplar var utrustet med navigasjonsanlegg (ekstrautstyr) og hadde derfor en stor multimedia-enhet i midtkonsollen. Gjennom denne enheten betjenes ikke bare navigasjonsanlegget, men også radio, CD-spiller, telefon og avanserte kjørecomputer-funksjoner. Vi lot oss imidlertid ikke imponere over denne enheten. Den ser riktignok elegant ut, men er relativt komplisert å betjene. I tillegg er knappene på høyre side slitsomme å nå frem til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer