Plass og komfort

Setene er gode å sitte i. Det er det ingen tvil om, men der stopper også lovordene.

Publisert
Sist oppdatert

For Civic Type R sin del kunne vi like gjerne droppet hele dette kapittelet. Men, vi vil alltid gi et så komplett bile av en bil som mulig og tar det med likevel. Du skal være en skikkelig entusiast for å hevde at dette er en komfortabel bil. Den som kjører vil i stor grad nyte turen, men passasjerene har det ikke så greit.

Hard, støyende og varm

Det er fjæringen som gjør det største utslaget. Den er steinhard. Alle detaljer fra veien formidles direkte til rumpene på de inne i bilen. Dekkene har knapt avfjæring i det hele tatt og gjør bare vondt verre. Og ikke nok med det. Klimaanlegg er heller ikke standard. Det gjør at klimaet i kupéen blir dårlig. Radio og høytalere er heller ikke standardutstyr. Det gjør at den beste løsningen blir å rulle ned vinduene, fortrinnsvis for å få luft, men da hører du også den deilig motorlyden.

Bøtteseter

Setene er noe for seg selv. De er av rallytypen og har høyrygg med integrert hodestøtte. Sidestøtten er formidabel og du har sidestøtte helt opp til skuldrene. Det trengs også siden dette er store krefter i sving når motoren brukes fullt ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer