Plass og komfort

Nedfellbart baksete er vanlig i denne klassen. En så glup løsning som Honda Jazz har er det ingen andre som skilte med.

Publisert
Sist oppdatert

Når det gjelder interiøret har ingeniørene hos Honda overgått seg selv. Det er baksetet i første omgang som er fleksibelt og praktisk, men som Honda Civic, har også Jazz veldig god plass i baksetet. Fire stykker av undertegnede på 196 centimeter i sokke-lesten går greit inn i Honda Jazz.

Intelligent løsning

Her har noen virkelig brukt hodet. Ofte når du skal legge ned seterygger må du først rive opp sitteputen og slite av tre hodestøtter som sitter kjempehardt. I Jazz er det en liten spak på toppen av setet foran som gjør at du fra baksetet kan skyve det frem. Da kan du legge seteryggen bak ned, mens sitte puten forsvinner helt ned på gulvet av seg selv. Når seteryggen er lagt ned kan skyve forsetet tilbake over hodestøtten. Du har nå et gedigent bagasjerom med helt flatt gulv.

Enda en funksjon

Når du løfter seteryggen opp igjen finner du ut at sitteputen følger med. Dette gjør at du kan få et ekstra lavt lasteområde rett bak forsetene. Sitteputen faller lett på plass når du vipper ut bena igjen.

Enkel førerplass

Det finnes ingen overflod i Jazz, men det viktigste er på plass. Elektriske speil med varme, manuelt klimaanlegg, radio/CD-spiller, fjernstyrt sentrallås og elektriske vindusheiser er standard. Setene har den enkleste form for innstillinger og rattet mangler justering i lengden. Setene er harde, men gir god støtte i de fleste situasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer