Plass og komfort

Jaguar X-type preges av høy kvalitetsfølelse, masse skinn og trange bakseter.

Publisert
Sist oppdatert

Den som ikke opplever X-Type-interiøret som eksklusivt og elegant, er svært godt vant. Vi falt i hvert fall umiddelbart for kupeen, som etter vårt syn kjennetegnes ved vakre linjer, eksklusive materialer og et generelt ulastelig design.

Flott interiør

Det første som møter deg etter at du har tatt plass i førersetet, er det skinntrukkede og fireekede rattet. Vi hadde også innslag av tre på øvre og nedre del av rattet (4.200 kroner). Interiøret gir et gedigent inntrykk og det er etter vår mening en av de største fordelene til X-Type. Skinnsetene, dashbordet, instrumenter og midtkonsoll er svært behagelig å hvile øynene på.

Instrumentene er verken jålete eller simple, men etter vårt syn den perfekte mellomting. Samtlige målere er lettleste og en liten Jaguar-logo i turtelleren er alt som skal til for at eksklusiviteten ivaretas.

Den er også godt utstyrt. Skinnseter, alarm og startsperre, multifunksjonsratt, lønnetre i dashbord og dører, automatisk klimaanlegg, elektriske vinduer foran og bak, oppvarmet frontrute og 16 tommers aluminiumsfelger er bare en liten del av standardutstyret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer