Plass og komfort

Bagasjerom på 500 liter gir de som liker sedaner gode argumenter.

Publisert
Sist oppdatert

Lydnivået er behagelig lavt, og god støtdemping sørger for at nye Vectra scorer høyt når det gjelder komfort.

Bedre plass

Vectra har blitt 10 centimeter lengre, og over halvparten av lengdeøkningen er i form av økt akselavstand. Slikt hjelper på komforten, og gjør også kupeen større. Bakseteplassen er for eksempel blitt bedre, men det er fortsatt litt snaut under taket for lange personer.

Bagasjerommet er som sagt stort, og selv om du må løfte bagasjen over en kant er det lett å utnytte plassen. Bakseteryggen er nedfellbar. Forsetene er til tross for kort sittepute lett å finne seg til rette i. Sitteputen kan justeres uavhengig i forkant og bakkant, og du har også regulerbar korsryggstøtte.

Fornuftig layout

Opel har gjort en god jobb med å rydde opp dashbordet uten at funksjoner en ofte trenger er fjernet. Mange funksjoner og mye informasjon er samlet i et en liten skjerm på midtkonsollen. Klimaanlegg, radio/cd og kjørekomputer benytter alle seg av samme skjerm uten at det blir uoversiktlig.

Fjernbetjening av radio/cd fra rattet er et klart pluss for med hensyn til at føreren skal kunne konsentrere seg mest mulig om kjøringen. En ting som muligens virker motsatt er at sidevinduene foran og bak betjenes via samme bryter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer