Plass og komfort

Enorm bagasjeplass, og bedre komfort enn tidligere. Kommer du fra vanlig bil vil du likevel oppleve Geländewagen som feltmessig.

Publisert
Sist oppdatert

Biler som er særlig flinke til det de er laget for, får gjerne snillere medfart på områder som kritiseres i normale biler. Dette er en av disse, og det er helt klart at det må ofres for å få terrengegenskaper i denne klassen.

Firkantet

Geländewagen manglende aerodynamiske kvaliteter gir seg utslag i vindstøy i motorveihastighet, samtidig med at en del motorstøy trenger inn i kupeen. Motorstøyen er særlig hard under akselerasjon.

Overraskende nok høres ikke transmisjonen noe særlig, unntatt det karakteristiske klunket i drivverket som all store firehjulstrekkere har ved overgang fra motorbrems til akselerasjon.

Komforttillegg

Det er høy standard på komfortutstyret i Geländewagen. Gode elektriske seter er standard, og radio/cd samt kjørekomputer kontrolleres fra rattet. Cruisekontroll er også standard.

Det automatiske klimaanlegget sørger for behagelig innetemperatur til en hver tid. Problemet er at det har fått tildelt plass helt nederst på midtkonsollen, noe som gjør det klønete å bruke.

Romslig

Fordelen med lastebilregistreringen er også at man står litt friere i forhold til hvor skillegitteret plasseres. I Geländewagen er denne særnorske konstruksjonen overhodet ikke i veien, selv lange personer får den plassen de trenger. I motsetning til en del konkurrenter er ombygningsarbeidet pent og praktisk utført.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer