Plass og komfort

Til tross for en lengde på 4,9 meter er ikke dette noen spesielt rommelig bil.

Publisert
Sist oppdatert

Størrelsen er ikke mer enn akkurat og med bilens lengde tatt i betraktning, må vi si det er under middels. Bagasjerommet er heller ikke noe å rope hurra for.

Flate seter

Rikholdig utstyrsnivå og lavt støynivå er selvfølgelig med på å bringe komforten opp på et akseptabelt nivå. Men det er mye som trekker ned. Setene må vi si er skuffende. Det er noe av det flateste vi har noen gang har sittet i, og hvis du bruker korsryggstøtten har du negativ sidestøtte, da midten på setet faktisk stikker lengre ut en sidevangene. I svingene må du holde deg fast i det du finner og særlig passasjerene klagde mye på dette. Vi må si oss helt enig, rattet var et like viktig verktøy til å holde seg fast i, som for å styre bilen. Takhøydene er heller ikke god nok, i hvert fall ikke for de lengste av oss. Vi synes det er et kunststykke å lage en så stor bil så trang.

Mye utstyr

Trailblazer kommer i to utstyrsvarianter, LT Premium og LTZ, men det er ikke så stor forskjell på dem. Standardutstyret er omfattende og inkluderer blant annet elektrisk justerbare skinnseter med fireveis elektrisk korsryggstøtte, varme i seter og speil, klimaanlegg, Bose stereoanlegg, automatgir, mulitfunksjonsratt, båndopptager for ting du skal huske, tilhengerfeste og konstantfartsholder. Vi kunne også gjerne tenke oss både parkeringssensorer, elektronisk stabilitetskontroll og lengdejustering av rattet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer