Plass og komfort

Sportcoupé fortjener å være godt utstyrt, og det var vår testbil. Ulempen med det er at prisen spretter i været.

Publisert
Sist oppdatert

Taket på vår Sportcoupé er delt i to store glassflater. Glasstaket over forsetene kan også åpnes. De som eventuelt trykkes inn i baksetet kan nyte utsikt oppover hvis klaustrofobien skulle bli påtrengende. Det kan nemlig fort skje i baksetene på en Sportcoupé på grunn av den lave takhøyden.

Upåklagelig

Foran er det nemlig ikke mye å utsette på verken plass eller komfort. Du sitter lavt og setene har en av lengste sitteputene som finnes. Setet gir god støtte og du skal kjøre langt før kroppen vil ut for å bli strukket på. Du sitter lavt og du føler at interiøret omslutter deg på en sportslig og behagelig måte. Rattet har tre eiker og kan justeres i fire retninger.

Hva med lydene

Sportcoupé er utstyrt med brede dekk og du skulle tro at det ville gi lyd fra seg. Det gjør det ikke. Vindstøyen er heller ikke spesielt plagsom. Det som er mest fremtredende er motoren. Den gir mye lyd fra seg og på grunn av kompressoren. Vi likte lyden ganske godt, men i lengden kan det for noen sikkert virke masete. Det hjelper imidlertid å være forsiktig med gasspedalen, men det er ikke noe moro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer