Plass og komfort

Interiøret i PT Cruiser er fleksibelt, og inneholder mange gode løsninger.

Publisert
Sist oppdatert

PT Cruiser overrasker med gode, fleksible løsninger. Innredningen er så fleksibel at du med god samvittighet kan bruke det som kjøpsargument.

Smart hattehylle

I første omgang virker hattehyllen i PT Cruiser håpløs. Det er stor og kraftig, og blir ikke med døren opp – noe som gjør det vanskelig å laste inn store ting. Men etter nærmere bekjentskap avsløres fordelene med konstruksjonen.

Hyllen har mange funksjoner. Den kan plasseres i tre forskjellige høyder. Når du for eksempel legger ned bakseteryggen og ryggen på passasjersetet foran, kan du plassere hyllen i en midtposisjon slik at du har tilnærmet flatt lasterom helt frem til dashbordet.

Hyllen kan også bli til en knaggrekke for bæreposer, eller til et bord. Bagasjerommet svelger unna 538 liter, noe som er blant de beste i klassen.

Fleksible seter

Bakseteryggen er delt 60/40, og kan legges ned. Setene kan vippes frem, eller de kan fjernes helt. Setene er ikke akkurat fjærlette, men de har en god løsning for å taes inn og ut. De er utstyrt med et håndtak for å lette håndteringen.

Setekomforten er ikke helt på topp. Forsetene sliter med kort sittepute og litt slapp sidestøtte. Forsetene er elektrisk høyderegulerbare. Det er ikke varme i setene. Rattet er kun justerbart i høyden, noe som gjør at det er vanskelig å finne en optimal kjørestilling. Det er heller ikke mulig å finne en god hvilestilling for høyrebeinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer