Plass og komfort

Volvo V70 D5 kjennetegnes ved høy kvalitetsfølelse, ryddige instrumenter og herlige forseter. Problemet er at bilen er for dårlig utstyrt.

Publisert
Sist oppdatert

Volvo V70 D5 koster i utgangspunktet nesten 478.000 kroner, noe som i seg selv er en stiv sum penger. Men det stopper ikke der. For hvis du ønsker en velutstyrt utgave må du ut med tusenvis av kroner i ekstrautstyr. Vårt testeksemplar hadde for eksempel ekstrautstyr for mer enn 100.000 kroner.

Hadde alt dette utstyret vært unødvendig luksusutstyr, så skulle vi ikke klaget. Men det er det ikke. For eksempel er både antispinn og elektronisk stabilitetsprogram (ESP) ekstrautstyr. Det samme gjelder kjørecomputer, aluminiumsfelger, tåkelys, takskinner, koppholdere og belyste sminkespeil. Alt dette er utstyr vi vi mener bør være standard i denne prisklassen.

Herlige forseter

Også delskinn-sportssetene som satt i vårt testeksemplar er ekstrautstyr og koster drøye 15.000 kroner. Til gjengjeld er setene blant de beste vi har prøvesittet. Det er vanskelig å si nøyaktig hva det er som gjør setene så fantastiske, men enkelte elementer kan vi peke ut. For det første oppleves stoppingen av sittepute og seterygg som perfekt. For det andre kan den lange og deilige sitteputen høydejusteres både i forkant og bakkant. De fremoverbøyde og herlig myke hodestøttene setter kronen på verket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer