Plass og komfort

Vi har mange ankepunkter mot komforten på Cherokee. Den er ikke på linje med resten av klassen.

Publisert
Sist oppdatert

Plassen er ikke så ille, og er på nivå med resten a SUV’ene på cirka 4,5 meter.

Mangelfullt

Problemene står i kø når du setter deg inn bak rattet. Både sitteputen og ryggen mangler sidestøtte fullstendig. I tillegg er sitteputen altfor kort. Høydejustering av setet begynner å bli ganske vanlig, det mangler, og lengdejustering av rattet mangler også. Setevarme mangler og knappene for elektriske vindusheisere er plassert på feil sted. Når du trykker på den knappen i døra, som vi trodde var vinduet, låser du bilen. Knappene for vindusheisere er plassert godt tilbaketrukket mellom setene. Når du ikke bruker kløtsjpedalen har du ikke noe sted å hvile den venstre foten. Det er ingen hvileplate til foten, og det er ikke plass til å strekke foten mellom sidepanelet og kløtsjpedalen. Enda er vi ikke ferdige. Vi liker heller ikke prosedyren for å få ut nøkkelen. Du må nemlig trykke på en godt skjult knapp for å få ut nøkkelen.

Baksetet er greit for to personer og det er ikke noe problem for smårollinger å se ut. Sitteputen er som på forsetet for kort, men det gjør at det ikke blir så tett mellom sitteputen og ryggen på forsetet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer