Plass og komfort

Jaguar X-type preges av høy kvalitetsfølelse, masse skinn og trange bakseter.

Publisert
Sist oppdatert

Den som ikke opplever X-type-interiøret som eksklusivt og elegant, er svært godt vant. Vi falt i hvert fall umiddelbart for X-type-kupeen, som etter vårt syn kjennetegnes ved vakre linjer, eksklusive materialer og et generelt ulastelig design. Selv de mange trepanelene gjør seg godt, noe vi ikke alltid kan si om biler med cellulose-innslag i interiøret.

Flott ratt

Det første som møter deg etter at du har tatt plass i førersetet, er det skinntrukkede og fireekede rattet. Rattringen er polstret og behagelig å gripe rundt og kan selvsagt justeres i både høyde og dybde.

Samtlige av de fire rattekene er plassert i nedre halvdel av rattringen, noe som sørger for at sikten til de fire analoge instrumentene forblir uhindret. Instrumentene er verken jålete eller simple, men etter vårt syn den perfekte mellomting. Samtlige målere er lettleste og en liten Jaguar-logo i turtelleren er alt som skal til for at eksklusiviteten ivaretas.

Nyttig touch-screen

Vårt eksemplar var utrustet med navigasjonsanlegg (28.000 kroner), noe mange kan klare seg uten. Det som imidlertid følger med på kjøpet er en stor, berørings-sensitiv skjerm. Med denne kan man betjene alt fra klimaanlegg til radio og mobiltelefon direkte på skjermen, noe som fungerer svært godt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer