Plass og komfort

Det er begrenset hva du kan får med deg i en Corsa, men det er faktisk mulig å sitte fire stykker i kupeen.

Publisert
Sist oppdatert

Corsa har aldri vært førstevalget for dem som trenger plass og fleksibilitet, men likevel har Corsa lenge hatt et godt grep på det norske markedet. Den mest motorsterke Corsa noen sinne, Corsa GSi, har alle ulempene til de normale utgavene - pluss noen til.

Sportchassis

Corsa er i stor grad en komfortabel bil, men med sportchassis og lavprofildekk forsvinner det meste av den behagelige følelsen. Små dumper slår seg frem gjennom dekk og understell og forplanter seg til slutt gjennom kroppen din. Til GTI-kjøring spiller det muligens ingen rolle, men til daglig kan det bli litt slitsomt.

På vanlig landeveiskjøring hvor veien har normalt godt dekke er det derimot behagelig å befinne seg i en Corsa GSi. Da merker du ikke så mye til det stive understellet.

Gode seter

Når inspirasjonen tar overhånd er det greit at setene holder deg på plass, det gjør de også i Corsa. Selv om det er mangelfullt med justeringsmuligheter sitter du godt, og selv mitt omfangsrike ytre har god plass bak rattet. Fireveis justering av rattet begynner å bli vanlig, men på Corsa GSi er det faktisk ikke mulig å justere rattet i det hele tatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer