Plass og komfort

Beklager Chrysler, men når det kommer til opplevd kvalitet, er Neon rett og slett for dårlig. Denne bilen skulle ikke vært introdusert i det europeiske markedet.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at mange av de sør-koreanske bilene har slitt, og fortsatt sliter med kvalitetsinntrykket. Men sammenlignet med Chrysler Neon kommer flere av dagens koreanere godt ut - til tross for at disse er langt rimeligere enn Neon.

Tørkede limkuler

Dette er en hard påstand, men ingen overdrivelse. Se for eksempel på Neon-dashbordet - all plast er av den harde typen. Se på overgangen mellom dashbord og dører - Chrysler har ikke engang forsøkt å få til en elegant overgang. Eller se på treimitasjonen som er limt fast på midtkonsollen - tørkede limkuler i skjøtene vitner om at Chrysler har mye å lære om kvalitetskontroll.

Skuffende detaljer

Ja, vi kan ramse opp i fleng; simple luftdyser, et tynt og skralt hanskeromslokk, en svært billig overgang mellom tak og bakrute og en simpel Chryler-logo på rattet, som forøvrig ser ut som om det er montert opp-ned.

Instrumentpanelet er i utgangspunktet oversiktlig, men heller ikke det er perfekt. For hva skjer hvis du trykker på anti-spinn-knappen? Jo, en melding lyser opp i øverste del av instrumentpanelet. Problemet er at det ikke går an å lese hele meldingen. Halve meldingen er nemlig forsvunnet oppunder instrumenthuset (se siste bilde i fotoalbumet). Vi har sjeldent sett et mer talende uttrykk for manglende kvalitetssikring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer