Plass og komfort

Ford Mondeo 2.0 TDCi Trend kjennetegnes ved god plass, gode seter og ryddig instrumentering. Men Ford kunne med fordel ha dyttet litt mer utstyr inn i bilen.

Publisert
Sist oppdatert

Vi savnet nemlig et par komfortdetaljer. Baksetepassasjerene har ikke tilgang på verken koppholdere eller leselys. Vi hadde også satt pris på flere oppbevaringsrom for forsetepassasjerene. Et elektronisk klimaanlegg og en kjørecomputer hadde også gjort seg godt på standardutstyrslisten.

Når det er sagt, må det sies at hovedinntrykket er positivt. Ford har holdt seg unna de billigste materialene og interiørplasten er av akseptabel kvalitet. Integrering av knapper og luftdyser tåler sammenligning med de fleste konkurrentene. Og i rettferdighetens navn skal det nevnes at solbrille- og koppholdere for forsetepassasjerene er på plass.

Storbilfølelse

Et av Mondeos viktigste fortrinn er den gode plassfølelsen. Bilen er i utgangspunktet stor og når dette kombineres med en fremskutt frontrute og god takhøyde, kommer storbilfølelsen snikende. De høye dørkarmene gir en følelse av trygghet og vissheten om at bilen er utrustet med seks kollisjonsputer og aktive hodestøtter forsterker trygghetsfølelsen.

Instrumentene er av den klassiske typen med hvite tall på sort bakgrunn. Turteller og fartsmåler omkranses av aluminiumsringer og begge er svært lettleste. To digitaldisplayer fremviser trip- og kilometerteller samt utetemperatur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer