Plass og komfort

Nissan Primera er blitt mer komfortabel, men plassen er som i andre sedaner begrenset.

Publisert
Sist oppdatert

Største innvendig mot komforten i nye Primera hører egentlig inn under forrige avsnitt, nemlig motoren. Den er sprek nok, men kunne gjort Primeraen mer komfortabel ved å være litt sterkere.

Gode seter

Baksetepassasjerene har fått bedre plass til knærne, men setevinkelen og høyden er for liten til at komforten er helt på topp. Topp er imidlertid forsetene. Justeringsmulighetene er enkle, men tilstrekkelige. Selv lange personer vil finne en god sittestilling. Setene har en god miks av mykhet og støtte. Noen vil ha problemer med å finne en god hvilestilling for høyrebeinet, og på grunn av sirkeldesignen i kupèen er det spesielt god plass til venstrebenet.

Koffertrom

Sedaners naturlige begrensninger er i Primera myket opp med nedfellbar bakseterygg. Den er delt 60/40 noe som gir økt fleksibilitet. Gulvet i det 450 liter store bagasjerommet er ikke helt flatt, og hjulopphenget stjeler mye plass.

Åpningen er verken særlig bred eller særlig høy. Det er heller ikke laget noe håndtak på innsiden av koffertlokket, så du blir møkkete på fingrene når du skal lukke. Det er mulig å åpne bagasjerommet fra førerplassen. Av en eller annen grunn er det lagt inn en forsinkelse i denne funksjonen, så du må holde knappen inne en stund før låsen spretter opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer