Plass og komfort

Vi innledet med å hevde at nye Polo er en verdig konkurrent for Volkswagen Golf. Og på komfortsiden er det mest tydelig.

Publisert
Sist oppdatert

Fra å være en ren småbil har Volkswagen flyttet Polo oppover i divisjonene. Plassmessig er den nemlig på full fart inn i familiedivisjonen, og finishmessig er den der allerede.

Plass for fire

Fire voksne vil ikke ha problemer med å finne seg til rette i Volkswagen Polo, i allefall ikke plassmessig. Både foran og bak er nemlig takhøyden god, og benplassen tilstrekkelig. Foran er du dessuten plassert i sportsseter, som er standard på utstyrsnivå Trendline. Det betyr god støtte, både til rygg og til lår. At korsryggstøtten ikke lar seg regulere er en ulempe, men korsryggen lider likevel ingen akutt nød. Også i baksetet sitter man godt. Riktignok er både sidestøtten og støtten under lårene begrenset, men i sin klasse er baksetene i Polo oppe å slåss med de beste.

Som en Audi A8

Men hva finish gjelder er den ikke blant de beste. Den er den beste. Behagelige flater, og brytere med en distinkt følelse av kvalitet er hva man finner. Å trykke på en knapp i Audi sin luksusbil A8 og i Volkswagen Polo gir samme følelse. Når også plasseringen av knappene er forbilledlig og instrumentene lettleste er alt lagt til rette for at førerplassen i Polo er en ergonomisk fest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer